Muhammad Luqman Wafi


Luqman Wafo on the way ke Bangi, mkn kenduri
Sayangku

Masa ni kan, Luqman kat dalam kereta on the way nak ke Bangi rumah sepupu papa dia. Nak makan kenduri. Tiba-tiba kereta tokwan Luqman rosak pulak. Temperature naik..kami pun stop kat tepi jalan. Masa ni semua orang cemas..tapi anakku sayang masih mampu tersenyum manja. Hahaha. Luqman Wafi memamg budak yang sabar dan baik.

Luqman Wafi ni memang suka senyum orangnya..Kadang-kadang tengah menangis pun dia boleh tersenyum lagi. Gambar ni pula diambil masa dia tengah mengantuk sangat dah. Tapi still mahu senyum lagi. hehehe. Mama loves you forever sayang…🙂

Luqman Wafi bersama Playgym barunya…

Luqman suka sangat dapat playgym ni. Selalu bila saya nak pergi kerja, dia mesti menangis time nak letak dia kat tilam. Sekarang ni, dah tak kisah pun..Dia suka “menggapai bintang” kat playgym dia. Pastu bergolek2 atas tu. hehe.

5 Comments

5 thoughts on “Muhammad Luqman Wafi

  1. nama dia sama mcm saya… nak tanya… mcm mana terfikir bubuh nama anak luqman wafi… lagipun nama saya luqman wafi mmg susah nak jumpa akhirnya ada org kedua yey!

  2. Semasa mengandungkan anak saya tu, saya selalu baca Surah Luqman..bila setiap kali sebut “Luqman” dalam surah tu, hati saya sejuk sangat. Pastu ditakdirkan masa mengandung, saya sakit teruk, jadi selalu juga dok berzikir Ya Syafii, Ya Wafi…Ya Kaafi..untuk menghilangkan sakit. Tu la ilham tercetus nama anak saya. Muhammad pula memang saya letak sebab kita kat umat Nabi Muhammad..begitulah kisahnye…🙂 wah..pasni boleh la Luqman Wafi jumpa seniornya..

  3. yey! dh ade luqman wafi II bukan senang nak cari… arwah atuk saya berikan nama tu sampai 1 minggu sampai kene denda la.. good luck luqman wafi…

  4. waa..nama ni pun sama macam anak saya! Muhammad Luqman Wafi. Kiranya luqman wafi III la ni. anak saya lahir on 31.12.2011. Bongsu akhir tahun. hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s