Promosi Lexee Pad!!! Untuk Readers Mamamunie je!!!


Bagi wanita, pemakaian pad yang dikenali sebagai pantyliner semasa ketika haid kadangkala memberikan ketidakselesaan dan mengganggu aktiviti harian. Ditambah pula kurangnya sikap dan amalan yang murni ketika menjaga kebersihan diri menyebabkan mereka terdedah pelbagai masalah kesihatan dalaman anggota sulit wanita. Antaranya seperti bau yang kurang menyenangkan, kesakitan yang amat teruk ketika dalam tempoh datang bulan, jangkitan pada vagina akibat bakteria, ketidakseimbangan hormon dan sebagainya.

Pada masa yang sama, lambakan tuala wanita berkualiti rendah menyebabkan kadangkala mereka keliru dan tidak mengetahui yang mana satukah yang berkesan, selamat dan berbaloi untuk nilai wang dilaburkan dan kesihatan. Ketahuilah pemiliihan tuala wanita atau pad amat penting untuk kesihatan keseluruhannya. Mahkota wanita hanya satu untuk dipelihara sebaik-baiknya.

Kini, solusinya adalah menggunakan pad yang diperbuat SERATUS PERATUS daripada kain kapas. Perkenalkan kepada anda, LEXEE, solusi ajaib, satu-satunya pad herba yang menggunakan teknologi Nano Infrared dan Ionized dengan wangian Jasmine (Melur). SERATUS PERATUS diperbuat daripada kain kapas nipis dan lembut (thin and soft cotton). Selain itu, bahan-bahan dalam LEXEE adalah Pudina, Bunga Melur, Minyak Kayu Putih (Eucalyptus Oil), Aktinolit (Actinolite) dan (Hydroxycamphane).

Fungsi Nano Infrared (cahaya kuasa)

Kuasa Magnetik yang dihasilkan daripada getaran serentak molekul-molekul mikro yang menghasilkan kesan menyahjangkit, mengelakkan bau, mengaktifkan sel-sel, menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme , mengimbangkan asid dalam badan, mencegah penyakit uterus dan ovari serta mengurangkan kesakitan semasa haid.

Infrared ini juga mengeluarkan sejenis haba semula jadi yang membantu untuk mengembangkan saluran darah semasa haid, proses ini dapat membantu mencairkan ketulan darah yang biasanya ketulan-ketulan darah ini akan menyebabkan saluran darah di uterus tersumbat dimana kesannya ialah senggugut,sakit pinggang dan sebagainya. Haba yang dihasilkan oleh infrared ini akan diserap dalam herba-herba yang terkandung untuk mencairkan darah yang berketul dan tersumbat, mencuci saluran darah dengan perjalanan haid yang lancar.

Fungsi Ionized(ion-ion negatif)

Ion-ion negatif adalah kuasa yang diperlukan oleh badan manusia untuk fungsi penapisan darah,menyelaraskan sistem saraf otonomi, mengaktifkan sel-sel dan meningkatkan daya tahan badan. Ia juga berfungsi sebagai mengitar semula oksigen di dalam darah dan keseluruhan anggota badan. Oleh itu ia dapat meningkatkan kesegaran,nyaman, tenang dan selesa ketika haid.

Fungsi Pudina

Menyegarkan, menghilangkan, kesakitan, kegatalan, mengurangkan ketidakselesaan, menyahjangkit, menghilangkan bau, melancarkan haid dan peredaran darah serta mengurangkan radang dan bengkak.

Fungsi Bunga Melur

Menyegarkan, menteramkan emosi dan kesakitan semasa haid serta menghapuskan bau yang kurang menyenangkan.

Fungsi Minyak Kayu Putih

Penyahjangkit dan merawat jangkitan vagina (vaginitis) dengan membunuh bakteria Trichomonas Vaginalis.

Fungsi Aktinolit (Actinolite)

Meningkatkan fungsi sistem pembiakan wanita.

Fungsi Hydroxycamphane

Menyegarkan, mengurangkan radang dan kesakitan, bersifat antiseptik, melancarkan peredaran darah, mengatasi masalah sakit perut dan ketidakseimbangan hormon.

7 Lapisan <i>Pad Herba LEXEE</i> - BlogLepatDotCom

Kelebihan LEXEE

1. Mempunyai LAPAN lapisan bagi membolehkan anda menghadapi kedatangan haid dengan yakin dan selesa.

2.Mempunyai tarikh keluaran dan luput pada setiap pad herba LEXEE.

3.Memiliki daya serapan yang tinggi dan tidak mengalir balik memberikan keselesaan dan sentiasa kering serta bersih ketika memakai pad herba LEXEE.

4.Mencegah kebocoran yang selalu dialami ketika memakai tuala wanita yang tidak berkualiti dan memiliki perlindungan optimum.

5.Mengatasi masalah ketidakselesaan ketika haid, sakit perut yang amat teruk dan juga hormon yang tidak seimbang.

6.Mencegah daripada menghidapi masalah dioksin ketika memakai tuala wanita yang diragui tahap keselamatannya. Rujuk artikel ini untuk maklumat lanjut mengenai dioksin.

7.Kebanyakkan wanita yang baru pertama kali memakai pad herba LEXEE ini akan dapat merasai kesannya.

8.Harga bagi setiap pad herba LEXEE amatlah mampu milik dan berbaloi untuk mengekalkan kesihatan anggota sulit wanita.

9.Pad herba LEXXE ini juga sesuai untuk lelaki.(boleh guna mana-mana jenis pad herba LEXEE tapi hanya guna lapisan kedua pad)

10.Mempunyai penutup aluminium yang membolehkan dibuka dan ditutup dengan rapi dan selamat.

11.Memberikan aroma wangian harum bunga melur ketika memakai pad herba LEXEE.

12.Satu-satunya tuala wanita bercirikan herba semulajadi. SERATUS PERATUS selamat dan tidak mempunyai bahan kimia.

13.Setiap jenis pad herba LEXEE yang ditempah akan menerima SATU Vagina Test dimana ia akan memberitahu tahap kebersihan dan kesihatan anggota sulit anda.

Tarikh Keluaran Dan Luput Pada Pad Herba LEXEE - BlogLepatDotCom

Jenis-Jenis Pad Herba LEXEE

1.Pantyliner – kegunaan harian selain haid.(Seunit ada 30 pad dan setiap pad bersaiz 15.5cm)

2.Day Use – kegunaan siang/normal flow.(Seunit ada 10 pad dan setiap pad bersaiz 24cm)

3.Night Use – kegunaan malam/heavy flow.(Seunit ada 8 pad dan setiap pad bersaiz 32cm)

PERCUMA bagi setiap pembelian unit LEXEE tidak kira samada Pantyliner/Day Use/Night Use akan diberikan SATU unit Vagina Health Self Test Card untuk menguji tahap kesihatan bahagian sulit anda.

Vagina Health Self Test Card

Satu set mengandungi:

30 keping Panty Liners

8 keping Overnight Pad

10 keping Maxi Pad

Untuk dapatkan harga istimewa, SMS/whatsapp “Promo Lexee Pad ” kepada saya!!

0175184323/munirah_bling@yahoo.com

Advertisements

2 thoughts on “Promosi Lexee Pad!!! Untuk Readers Mamamunie je!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s