Luqman Demam Panas…


Hai semua… Risaunya hati saya ni. Anak saya demam panas lagi. Suhu badan dia 39.8. Ubat dah bagi. Dan dah buat semua petua yang saya tahu. Saya harap anak saya cepat sembuh. Saya risau kejadian lama tu berulang kembali. Ingat x yang saya cerita sebelum ni anak saya kritikal kena Viral Croup?? Benda2 yang tak dijangka ni yang buat saya takut sangat. Malam ni saya nak bawa dia pergi hospital kalau still demam lagi. Actually banyak sangat benda saya nak update kat sini. Tunggu ya.. sayang korang semua.. nanti bila keadaan dah terkawal, saya janji update lagi pengalaman2 saya yang nak sangat saya share dengan readers saya. Doakan agar anak saya cepat sembuh ye. Saya juga mendoakan anda dan keluarga sihat2 selalu.. Bye.. xoxo😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s