3 Years of Our Love Journey…


Suamiku yang tercinta, Bakhtiar Bin Alias….

Selamat Ulangtahun Perkahwinan kita yang ke-3 pada 9 Jun yang lalu. Ya, post ni agak lewat tapi xpe la…something is better than nothing. Abang ialah lelaki yang terbaik untuk sayang dan cinta kita semakin kuat setiap hari. Sepasang anak melengkapkan kebahagiaan kita berdua. Syukur kepada Allah kerana melimpahkan banyak rahmat kepada kita. Alhamdulillah. Semoga cinta yang lahir tulus ikhlas dari hati ini akan kekal abadi sehingga ke Jannah. Semoga kita berdua dapat bersama-sama mendidik dan membimbing anak2 kita menjadi insan yang berjaya dunia & akhirat. Sayang harap kita dapat sama-sama melengkapkan kekurangan masing2 sehingga cinta kita bersatu menjadi 100% perfecto!!! Terima kasih Allah kerana memberiku jodoh yang baik, kehidupan yang baik dan kebahagiaan yang amat mendamaikan. Alhamdulillah. Nak tuju lagu ni kat abang….hehehe. I love u so much. No other woman will love you like i do.

kahwin 10.6 084 kahwin 10.6 102

FYNN JAMAL – 150 JUTA

Untuk kali keseratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta, apa kau pura-pura suka”

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas, jujur apa adanya”

“Aku lagi kenal dia”

Dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis, aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku, sambil berkata

“sayang mungkin baran tak kira masa
tapi sayang tahan kalau yang salah saya
sayang mungkin saja keras kepala
tapi sayang manja bila kita berdua–

saya kenal sayang saya”

Buat apa dicerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja, kau saja boleh rasa

Rahsia kita berdua..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s