Testimoni Persis Dara


Hai semua… Hari ni saya nak share dengan anda tentang Persis Dara keluaran Jamu Ratu Malaya. Tak, saya tak jual produk ni. Saya nak komen sebagai pengguna sahaja. Selepas bersalinkan Hani Maisarah, saya mempunyai masalah keputihan dan kurang keinginan untuk bersama. Doktor cakap ni masalah hormon. Sebagai wanita, saya memang amat menitik beratkan bab-bab penjagaan dalaman ni. Muka tak cantik xpe..boleh pakai bedak..dalaman tak cantik??boleh ke tempek bedak..hahaha!

jamu ratu malaya

Semasa berjalan2 kat Mydin, saja la try singgah kat kiosk jual jamu-jamu ni. Then adik tu promote kat saya, PERSIS DARA. Katanya memang berkesan. Saya beli dengan harga RM55. Selepas 3 hari sahaja mencuba produk ni, saya dapati masalah keputihan hilang terus! memang tak ada langsung!! Wow!!! Saya amat bersyukur sebab jumpa produk ni. Hubungan intim juga memang terasa banyak perubahan.. yes… dalam masa 3 hari sahaja! Payudara dan vagina juga terasa berdenyut-denyut bak anak dara gitu. Walaupun saya amat letih menjaga dua anak yang masih kecil, saya tetap bertenaga dan menikmati hubungan itu seperti baru-baru kahwin dulu. Oleh kerana saya begitu berpuas hati, saya buat lah testimoni ni. Sesiapa yang nak mencuba, jangan ragu-ragu lagi. Anda cuba anda tahu. Dapatkan PERSIS DARA ni di kawasan berhampiran anda ye.

THANK YOU PERSIS DARA!!! hehehe (memang persis dara betul la)

9 thoughts on “Testimoni Persis Dara

  1. btoi ke sis?sy tgh mkn jamu jelita jus tradisi wanita.persis dara utk ibu myusu blh mnm x?bkesan ke kt payudara?

  2. Sy mmg dr dlu ade masalah keputihan. Slps melahirkn abk yg ke3 ni. br sy trjumpa PERSIS DARA… 3 ari slps mkn PERSIS DARA, keputihan hilang trus.. dan slowly bau yg kurang menyenangkn pn hilang!!!! cume sy blom lg brsama suami..ank br 2 bln… jadi x blh nk ceri bab yg tu…. Bile sy dh dpt keputusan nye, br sy update pulak…..

  3. saya baru amik jus persis dara….period saya yang sangkut telah jadi lancar…sampaikan dalam sebulan 2 kali saya datang period..saya bimbang …ade kesan …ke.

  4. selepas bersalin saya ingat nak minum jus ni tapi kalau menyusukan anak takpe ke minum jus ni? selalunya kalau anak kena demam kuning, doktor tak benarkan minum jamu sebab jamu ni panas boleh menambahkan kuning bayi. so, jus ni camana pulak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s