Athirah @ Pusat Sains Negara Wilayah Utara


Actually gambar-bambar ni dah berlapuk. kalau disimpan, berhabuk dan lama kelamaan hilang pula kan..so saya nak jugak lah letak kat blog sebagai kenangan abadi saya. Masa tu saya tengah pregnant 7 bulan kat Luqman Wafi. Saya dah berjanji dengan anak saudara nak bawa dia ke Pusat Sains bila cuti. Tiba hari yang dijanjikan, Mr Bart pula tak dapat ikut sebab dia ada kerja. Saya pula dah bagi janji dan harapan kat budak tu. kesian kat dia. Walaupun sakit dan x larat, saya gagahkan juga diri ni bawa dia pergi. Dia sangat2 gembira dan tak henti2 ucap terima kasih. Ni lah kepuasan menunaikan janji kat budak-budak kan? Dia seronok main2 n explore semua benda kat dalam tu.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7TnGsbX0Hpb5c1j0lAsv22j44AaZq_XZp4ID8bcthVdndi2mib8FVqrQ_

Tu je la gambar-gambar yang sempat diambil sebelum saya terduduk sebab pening. Pastu kami balik dan singgah KFC. Keesokkan harinya saya masuk wad dan Athirah pula demam. hihi.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s