Mama.Wafi suka lakonan Izreen Azminda!!!


Gambar dari mstar Online. Izreen Azminda
Wah wah wah..kerap betul Mama.Wafi “demam” sekarang ni…dulu demam Nora Elena.. sekarang ni Tentang Dhia plak…hehehe.  Best sangat cite ni sampai balik keja tu, cepat-cepat mandikan Wafi, susukan dan bagi dia sleep kalau dia mengantuk. Ya la, nak kejar Tentang Dhia pulak pukul 7 tu..hihi. Biasanya Wafi pun akan duduk dalam walker dalam bersiar2 di ruang tamu sementara mama menonton tv…
Lakonan Izreen Azminda memang menjadi dan berjaya membuat Mama.Wafi terpegun dan nampak real sangat lakonan dia. Tak nampak kaku, tak nampak dibuat2..semua nampak natural dan 100% perfect!!!
Izreen Azminda, kalau awak terbaca ni (hehehe.aku perasan) saya kagumi bakat yang awak ada. Jangan sekali dipersiakan..Jaga disiplin dan jangan palitkan diri dengan kontroversi yang tak membawa faedah. Awak memang hebat!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s