Saya Suka CIMB CLICKS!!!


Hai semua….

Jangan gelakkan Mama.Wafi tau sebab ketinggalan zaman. Mama.Wafi baru je buat Account CIMB CLICKS ni..hehehe. Mesti ada yang dah lama buat ni. Seronok juga mengexplore CIMB CLICKS ni…And one thing for sure, it makes my life easier because i can do everything without going out and facing traffic jams, queue up at the counter, wasting my time and what so ever….

Mama.Wafi dapat buat banyak benda dengan hanya duduk jer depan ni contohnya…

1)Bayar bil ASTRO

2)Bayar duit insurans

3)Topup card Touch N Go

4)Topup prepaid handphone

5)Bayar duit PTPTN

6)check account statement

dan macam-macam lagi lah..yang kat atas tu senarai yang Mama.Wafi pernah buat jer….hihi. yang bestnya system ni dijamin keselamatannya.

 

CARA NAK BUAT CIMB CLICKS

Pergi ke ATM di bank CIMB berdekatan dan dapatkan ePIN anda…Ikut je arahan ATM tu..ePIN code akan di hantar melalui SMS ke nombor telefon anda.

Kemudian masuk ke website http://www.cimbclicks.com.my…

Pergi ke First Time Login dan isikan butiran yang diminta…Taaraaaaa…siap! Dan kini semua urusan di hujung jari anda sahaja.

Selamat Mencuba!!

2 thoughts on “Saya Suka CIMB CLICKS!!!

  1. mcmmana nak topup touchngo guna cimbclicks?? guna kad touchngo biasa boleh gak ke??

    da buat transaksi tp mcm tak masuk je duit tu dlm tng… so cmna nak pastikan?? masa buat transaksi die mnx terminal ID.. apa tu?? xpham..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s