….:Happy Birthday Amirah ~ 22:….


17 Oktober yang lalu ialah birthday adik Mama.Wafi, Amirah Mohamed Allaudin yang ke 22 tahun. So, kami pun plan surprise party untuk dia @ Sala Kitchen di Taman Saga. Alhamdulillah..segala kezutan berjalan dengan begitu licik dan bagus sekali! hehe. Oleh kerana adik Mama.Wafi ni sangat suka makan KFC (almost 3-4 times a week ok!) , so Mama.Wafi order kek dari Kak Syima. Mama.Wafi cakap nak kek theme KFC. Perasa moist chocolate cake yer…Hasilnya amat memuaskan hati…di bawah adalah gambar kek yang dicilok dari blog Kak Syima(http://www.cupcakeswithlove-online.com/) Kek sedap and design memang best lah!!Thanks a lot to boyfren adikku Shahril yang sudi datang dari jauh untuk surprise birthday party ini..🙂

***Modem kat rumah disambar kilat masa hujan lebat. So belum sempat nak upload pic from camera ke dalam blog dan FB yer……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s